Vanaf 1 oktober is het boek 'Hart hoofd handen - gids voor stadmakers. In 4 stappen naar cultuurgedreven ontwikkelingen' verkrijgbaar voor  € 39,99. Je kunt het boek bestellen bij zowel lokale boekhandels als via alle bekende online kanalen.

Wil je de eerste zijn? Reserveer dan nu alvast een exemplaar. Stuur een mailtje om de bestellink met kortingscode te ontvangen.

Over het boek

‘Hart, hoofd, handen – gids voor stadmakers’ presenteert een nieuw  model voor cultuurgedreven stedelijke ontwikkeling en biedt een effectieve strategie om de werelden van vastgoed, cultuur en overheid samen te brengen. Met tientallen inspirerende nationale en internationale voorbeelden leer je hoe je cultuur en creativiteit
Dit boek benadrukt hoe culturele en creatieve plekken cruciaal zijn voor de ziel van steden. Het staat vol met praktische tips die elke stadsmaker kan toepassen. De stapsgewijze handleiding zorgt voor een succesvol proces, terwijl de praktische handvatten samenwerking bevorderen. Daarnaast bevat het essentiële basiskennis uit de vastgoed-, cultuur- en overheidssector om wederzijds begrip te vergroten. Nieuwe modellen voor organisatie en financiering worden op een toegankelijke manier gepresenteerd, aangevuld met concrete voorbeelden van hoe het morgen anders kan.

Voor wie is het boek bedoeld?

Gebieds- en projectontwikkelaars, culturele instellingen, kunstenaars en creatieven, vastgoedeigenaren, beleidsmakers, bestuurders, gemeenteraadsleden, studenten, gemeenschapsinitiatieven

Kortom, een must-have voor iedereen die streeft naar een aantrekkelijke, levendige en innovatieve stad.

HartHoofdHanden 3D

Productdetails

– Afwerking: Hardback
– Aantal pagina’s: 260
– Afmetingen: 265×206 mm
– Uitgever: LannooCampus

Mis deze unieke kans niet om jouw kennis over cultuurgedreven ontwikkelen naar een hoger niveau te tillen!

 

Grotere bestellingen

Overweeg je meerdere exemplaren te bestellen? Neem contact op voor kortingen vanaf 10 exemplaren. Bij bestellingen van 50 exemplaren of meer gelden nog extra voordelen.

Terug naar overzicht