NEXT Architects

Hoe krijg je de bijzondere bruggen van NEXT architects extra ‘in the picture’?

De aanleiding

NEXT architects heeft een bijzondere visie op architectuur en dan met name op bruggen. De unieke aanpak van het bureau en de projecten verdienen het om bij een breder publiek bekend te worden. Hun tot de verbeelding sprekende Lucky Knot brug in China was de directe aanleiding om de media op te zoeken en BRAND hielp NEXT daarbij.

Onze aanpak

NEXT is betrokken bij tal van mooie projecten, maar is bij uitstek gespecialiseerd in het maken van unieke bruggen. BRAND adviseerde NEXT hun ‘bruggenverhaal’ op de kaart te zetten. Samen schreven we het verhaal uit en koppelden dit aan hun meest toonaangevende projecten.

bruggen

 

Voor de Lucky Knot brug in China zochten we actief nationale en internationale media op. Beeld had hierbij een belangrijke rol, evenals het inzetten van (inter)nationale influencers die veel met beeld werken. Het gehele bruggenverhaal pitchten we op maat bij verschillende landelijk publieksmedia.

Het resultaat

“Bridge as ultimate experience.” – Lonely Planet

Onze inspanningen rondom de Lucky Knot brug leverden in korte tijd meer dan 100 publicaties op in zowel nationale als internationale media. Onder meer de befaamde Lonely Planet wijdde een online artikel en verschillende social media updates aan de ‘Incredible Lucky Knot Bridge’. Ook vakmedia pikte de brug erg goed op. Foto’s van de brug doken over de hele wereld op.

Onze gerichte en persoonlijke pitch richting Nederlandse publieksmedia van ‘de bruggen van NEXT’ leidde onder meer tot een achtergrondartikel in De Morgen van Het Financieele Dagblad en tot deelname aan een event van het exclusieve netwerk FD Circle. Nog zeker twee andere grotere achtergrondartikelen zullen verschijnen ten tijde van de lancering van de Dafne Schippersbrug in Utrecht in voorjaar 2017.

Fotocredits slider: NEXT architects