Pascalle Sebus

Steden waren, zijn en blijven fascinerend voor mij. Van kinds af aan was een dag naar een stad al een avontuur en dit gevoel is mij altijd bijgebleven. Interactie met verschillende landschappen, talen en culturen verrijken niet alleen jezelf, maar ook anderen en de plek. Tijdens mijn studie media en communicatie heb ik veel geleerd en onderzoek gedaan naar place brands en belicht ditzelfde onderwerp vanuit een andere hoek tijdens mijn Master Place, Culture and Tourism. Twee verschillende perspectieven die samen met BRAND tot een mooie uiting kunnen komen.

Pascalle in soundbites
Nieuwsgierig
Ruimdenkend
Gedetailleerd
Onderzoekend
Empathisch

Pascalle’s rechargers
Lange wandelingen door de stad of het platteland, genieten van de zon op een terras, de trein pakken en in een willekeurige stad uitstappen maar ook een goed boek en een goede kop koffie op de bank.

Pascalle’s stad
Is een grote stad bestaande uit kleinere steden, waar elk deel als een aparte stad voelt. Een stad met rijke geschiedenis en veel cultuur waar je eindeloos kunt ronddolen en aan het eind van de dag kunt bijkomen op een rustige plek. Een stad met veel levendigheid op straat.