fbpx

Malou Bromberg

Van jongs af aan ben ik veel verhuisd. Zo leerde ik me al snel aanpassen aan nieuwe mensen, situaties en omgevingen. Dit is waarschijnlijk de reden dat mensen mijn grootste bron van inspiratie vormen. Mensen maken een stad fijn om in te leven. Wat kunnen we doen om mensen blijer te maken en plekken leuker te maken? Wat is daarbij belangrijk? Mijn achtergrond in psychologie en marketing- en communicatie gaat mij helpen om deze vraagstukken bij BRAND te tackelen.

Malou in soundbites

Gepassioneerd
Vastberaden
Empathisch
Communicatief sterk
Energiek
Doen

Malou’s rechargers

Een stuk hardlopen langs de Maas of een bevochten hockeywedstrijd. Maar ook muziek maken en luisteren. Reizen, ontdekken, altijd op zoek zijn naar een nieuwe plek. Nooit stilliggen op het strand maar wel urenlang een boek kunnen lezen.

Malou’s stad

Stad en groen. Een plek die altijd leeft maar waar je je ook even terug kan trekken. Een groen park naast een druk café. Een buurt waar je ’s avonds door heen kan wandelen en overal leven ziet als je door de ramen naar binnen kijkt. Een stad die ’s avonds licht geeft door de mensen die dan nog op straat zijn. Live muziek en vrolijke mensen.