fbpx

Strijd om Rotterdamse Startersprijs 2016 van start

Starters maken kans op een jaar lang gratis werkruimte in het Groot Handelsgebouw

Rotterdamse starters met potentie en een goed ondernemingsplan kunnen ook dit jaar weer strijden om de Rotterdamse Startersprijs, waarvoor de inschrijvingen sinds vandaag zijn geopend. De winnaar van de Rotterdamse Startersprijs 2016 wint een jaar lang gratis kantoorruimte in het Groot Handelsgebouw en toegang tot een interessant zakelijk netwerk. In twee rondes en een finale zullen een jury en het publiek bepalen wie de meest veelbelovende starter van regio de Rijnmond is.

Initiatiefnemer, het Groot Handelsgebouw, riep deze prijs in 2014 in het leven om starters met veel potentie een extra duwtje in de rug te geven om met hun bedrijf te groeien. Ze bieden de winnaar kosteloos een jaar lang een ingerichte kantoorruimte aan en koppelen de winnaar aan een interessant zakelijk netwerk dat de winnaar zal begeleiden dat jaar. Al met al een prijs die voor starters een flinke boost aan de onderneming zal geven.

Starters kunnen zich tot 15 april aanmelden op de website www.rotterdamsestartersprijs.nl. De aanmelding is gratis, de enige voorwaarden zijn dat starters na 1 maart 2014 zijn ingeschreven bij de KVK en ondernemen in de regio Rijnmond. Na sluiting van de inschrijving zal de driekoppige jury bestaande uit Marius Meurs (directeur Groot Handelsgebouw), Jolique Möller (winnaar 2015 en eigenaar Ilovefashionbloggers) en Oscar van Veen (managing partner Mangrove), zich buigen over de inzendingen. Vanaf 20 april kan er op de 6 genomineerden gestemd worden. De drie starters met de meeste stemmen pitchen in een finale live voor de jury, waaruit vervolgens de winnaar van de prijs wordt gelezen.