BRAND - The Urban Agency zorgt voor impact op de stad en haar inwoners

‘Steden hebben de toekomst.’ Dat is vanaf nu de basis van het in Rotterdam gevestigde communicatiebureau BRAND. De nieuwe tagline ‘The Urban Agency’ laat daar geen twijfel over bestaan. Over een aantal jaar woont driekwart van de wereldbevolking in steden. De honderd grootste steden zijn op dit moment goed voor ruim 40% van de wereldeconomie. Het belang van steden neemt dus toe, net als de impact van de ‘urbanites’- de inwoners van wereldsteden – op onze maatschappij. BRAND springt in op deze ontwikkeling en positioneert zich als dé marketing- en communicatiespecialist voor bedrijven, organisaties en overheden die positieve en duurzame impact willen hebben op de stad en haar inwoners.

Het bureau werkte al tijden voor allerlei organisaties en initiatieven die steden aantrekkelijker, leefbaar en weerbaar maken. Zo hielp BRAND verschillende projectontwikkelaars en overheden bij de (her)positionering van nieuwe stedelijke gebieden en gebouwen, ontwikkelde ze verschillende lokale en nationale activatiecampagnes en stond het bureau aan de basis van verschillende bekende stedelijke evenementen en festivals. “Al jaren hadden steden en hun inwoners onze aandacht, maar nu geven we deze focus een duidelijke naam”, aldus Rinske.

Deze nieuwe positionering ligt geheel in lijn met de nationale en internationale groeiambities van het bureau. Niet lang geleden breidde BRAND het MT uit. Binnenkort opent een vestiging in een tweede Nederlandse stad en uiterlijk 2017 wil BRAND ook een internationale vestiging hebben.

Kijk voor meer informatie op:

www.brandurbanagency.com
Facebook.com/brandurbanagency
Twitter.com/brand_urban
Instagram.com/brandurbanagency