Events

Aan de hand van treffende events brengen we bezoekersstromen op gang naar (nieuwe) plekken.

Als marketeer vertel je verhalen. Over merken, plekken, nieuwe initiatieven. En een verhaal komt zelden zo mooi tot leven als tijdens een live ontmoeting. Of het nu gaat om een workshop, een congres, een lancering of zelfs een meerdaags festival, events zijn een krachtig instrument in de marketingmix. Wij zetten dan ook met grote regelmaat events in. Om een thema voor het voetlicht te brengen, om mensen in beweging te krijgen of om hen te verbinden. Groot of klein, voor gezinnen of juist voor ondernemers of beleidsambtenaren. Wij draaien onze hand niet om voor een vlekkeloze uitvoering en worden enorm enthousiast van een prikkelend thema of een uitdagende opgave.

 

EventsWij ontwikkelden het concept ‘Space Continuum’ om de Nederlandse politiek te laten zien welke kansen de Nederlandse ruimtevaart onze maatschappij nog meer kan bieden.

Wanneer kies je voor een event?

Een event is een uitgelezen manier om direct met je doelgroep in contact te treden. Het geeft de mogelijkheid een dialoog te starten en een verhaal te vertellen. Het biedt daarnaast goede kansen voor free publicity. Dat is zeker het geval met zakelijke evenementen zoals congressen en symposia, maar ook voor de consument zijn de mogelijkheden legio.

Een event is niet zelden onderdeel van een placebranding-strategie. De waarde die evenementen en met name festivals voor een gebied kunnen hebben zal niemand zijn ontgaan. Het brengt mensen op de been en zorgt voor reuring en media-aandacht. Bovenal biedt het een geweldige kans om de sterke elementen van het gebied naar voren te brengen. Naast universele succesnummers als de foodtruckfestivals die tegenwoordig in iedere stad te vinden zijn, voeren steden  daarom ook een eigen evenementenbeleid, aansluitend op hun identiteit en kernwaarden.

Hoe gaan we te werk?

Ook een event start bij ons met een strategie: wie willen we bereiken, met welk verhaal, wat is het gedroomde resultaat. We koppelen het event direct aan de positionering en de gehele communicatiestrategie. Zo versterkt het event het merk of de plek en vice versa. De uitvoering leggen we in handen van een ervaren producer, die nauw samenwerkt met onze strategen en adviseurs – en natuurlijk met onze klant.