Sessie over de succesfactoren van cultuurhuizen en creatieve hubs

Delen, leren en inspireren op basis van crowdsourcing

Laten we samen het wiel uitvinden!

Een sessie voor directeuren, medewerkers, initiatiefnemers, financiers en ambassadeurs van bestaande én nieuwe culturele en creatieve plekken. Welke elementen maken een cultuurhuis of creatieve hub tot een succes? En welke valkuilen moeten hoe dan ook vermeden worden? Delen, leren en inspireren op basis van pure crowdsourcing. Elke deelnemer brengt eigen ervaringen in.

Vrijdag 29 januari 14.00 – 16.30 uur, online sessie via Zoom

Met break outs rondom de thema’s:

  • Samenwerking
  • Verdienmodellen
  • Programma & programmering
  • Positionering & marketing.

Aan het einde van de sessie hebben we met elkaar een lijst van succesfactoren, valkuilen, concrete tips en bijpassende voorbeelden verzameld.

Meedoen?

Meld je aan via info@brandurbanagency.com o.v.v. je contactgegevens  en de naam van het cultuurhuis of de creatieve hub waarover je ervaringen wilt delen. Je ontvangt na aanmelding een mail met een zoom-link en het programma.