GEZOCHT: Urban Insiders

Als ‘urban agency’ halen we onze inspiratie uit steden van over de hele wereld. Hierbij kijken we vooral naar lokale experts. Want wie beter om van te leren dan zij die deze steden hun thuis noemen? Tot nu toe hebben locals uit onder andere Sydney, Berlijn, Belgrado en Helsinki een inkijkje in hun stad gegeven. Zie hier voor een overzicht van al onze Urban Insiders.

We zijn altijd op zoek naar nieuwe inspiratie, uit steden ver weg of of dichtbij. Ruimtelijke professionals en voorvechters, placemakers en planologen, architecten en ambtenaren, we horen graag van jullie! Dus woon je in één van ’s werelds grootse steden, klein of groot? Ben je gepassioneerd over je stad? En wil je de wereld daarover vertellen? Zo ja, dan zou jij zomaar onze volgende Urban Insider kunnen zijn!

Interesse?

Neem contact op met Rozemarijn via rozemarijn@brandurbanagency.com. We sturen je een aantal vragen om te beantwoorden en vragen je om enkele beelden van jou en je stad.

We zien uit naar jullie reactie!