Onze monsterambitie voor de komende 10 jaar

In 2028 willen wij het leven van 28 miljoen stedelingen mooier of
beter hebben gemaakt.

 


Hoe gaan we deze ambitie waarmaken?

Door te werken aan projecten die onze steden leuk, bereikbaar, gezond en leefbaar maken én houden. Als communicatiebureau met hart voor de stad zetten wij ons hier, samen met onze partners en klanten, elke dag voor in. Door plekken op de kaart te zetten met place branding, van Utrecht tot Haarlem en van Rotterdam-West tot Amsterdam Nieuw-West. Door te werken aan een beter fietsklimaat in Rotterdam, met Fietsfan010 of een toekomstbestendig Gouda vol trotse inwoners met Gouda 750. Ook initiëren we, alleen of met anderen, eigen projecten, zoals met BLOC een Bright Park.


Waarom deze ambitie?

Allereerst, omdat we een enorme passie voor steden hebben en zien dat juist in steden steeds meer uitdagingen ontstaan. Ten tweede, omdat wij de meeste energie krijgen van projecten die het verschil maken en bijdragen aan een betere stad, een mooiere wereld en gelukkigere mensen.


Wil jij ons helpen?

Om deze monsterambitie waar te maken, kunnen we jouw hulp heel goed gebruiken! Weet je een initiatief of project, in binnen- of buitenland, dat bijdraagt aan het leven van de stedeling en wel wat extra (communicatie)kracht kan gebruiken? Of wil je weten hoe je op een andere manier kunt bijdragen aan 28 miljoen gelukkige stedelingen in 2028?

 

Dan spreken we je graag!

Zo help je ons een stap dichter bij de mijlpaal van 28 miljoen
blije stedelingen in 2028. Je kunt ons bereiken via de gegevens onderaan de pagina.


De eerste ideeën zijn opgehaald

Het eerste wapenfeit van onze campagne vond op 15 februari plaats in BlueCity Rotterdam. Hier deelden ondernemers, ontwikkelaars en mensen uit de culturele sector hun gedachten over de stad van de toekomst, en vroegen we de aanwezigen naar hun radicale idee voor de stad van 2028. Weten wat er zoal werd gezegd? Bekijk hieronder een compilatie! En lees meer in onze blog.

 

 

Vriendelijke groeten,
Rinske & Gwenda

Rinske | rinske@brandurbanagency.com | 06 21 27 46 61

Gwenda | gwenda@brandurbanagency.com | 06 42 15 43 90