BRAND The Urban Agency verdubbelt haar slagkracht

Op vrijdag 1 september zetten Rinske Brand en Gwenda van der Ham hun handtekening onder de officiële stukken. Hiermee is Gwenda officieel toegetreden als partner en aandeelhouder in BRAND The Urban Agency.

Dit betekent een verdubbeling aan energie in de top van het bedrijf. In Gwenda, die jarenlange marketingervaring in de vastgoedsector combineert met een scherpe visie op campagnes, heeft Rinske haar ideale partner gevonden. Rinske en Gwenda delen een grote passie voor de stad, de drive om echt impact te hebben met de projecten waar BRAND aan werkt en een continue honger naar groei.

Gwenda en Rinske leerden elkaar twee jaar geleden kennen via de netwerkclub Jong Management Rotterdam. Gwenda: ‘Ik viel als een blok voor de unieke propositie van BRAND The Urban Agency en de kans om – via de projecten van onze klanten – het leven in steden beter te maken. Onze toekomst ligt tenslotte in de stad.’

Dit zakelijke huwelijk hebben we afgelopen weekend gevierd met een glas bubbels op het hoofdkantoor in Rotterdam.