Stem op jouw favoriete urban photo!

‘Help ons met het maken van het beeldverhaal van de stad’ – dat was een maandje geleden onze oproep. En dát hebben we geweten. 60 fotografen gaven gehoor aan onze oproep en stuurden samen meer dan 200 schitterende beelden in van steden van over de hele wereld. We zijn diep onder de indruk van de inzendingen, in aantal, maar vooral ook in kwaliteit. Uiteindelijk haalden 100 van deze foto’s het tot onze online expo.

De jury, bestaande uit Frank Hanswijk, fotograaf, Maartje Luisman, directeur van SVP Architectuur en Stedenbouw en Rinske Brand zelf, koos uit deze 100 foto’s een top 8. Nu is het de beurt van het publiek. Op de Facebookpagina van BRAND kun je tot 29 mei stemmen op jouw favoriete urban photo. Eén like is één stem. De drie foto’s met de meeste likes gaan mee naar de finale. Op 30 mei maken we bekend wie de winnaar is van onze Urban Photographers contest. Houd onze social mediakanalen in de gaten!

 

 

Foto header: Frank Hanswijk