BRAND doet inspiratie op in Sofia

In hoofdstad van Bulgarije komt steeds meer ruimte voor innovatieve manieren van stad maken. Of zoals Elena Madison van Project for Public Spaces het omschreef: “The people of Sofia are ready to make a better city for themselves — not an imitation of other European capitals, but an authentically Bulgarian great place.”

Daar willen wij meer van weten! Ons netwerk koppelde ons aan interessante stadsmakers en wees ons de beste plekken in de stad. Ter inspiratie én om te kijken of er een samenwerking op te zetten is. Ken jij zelf bijzondere plekken in Sofia waar we absoluut naartoe moeten? Of weet jij een tof initiatief dat helpt om de stad te verbeteren? Laat het ons weten via info@brandurbanagency.com.

We houden jullie in het weekend van 22 april op de hoogte van onze trip naar Sofia via Instagram en Facebook.