Destination Rotterdam winnaar 1e CLIQ Awards

Nieuw netwerk plukt de eerste vruchten voor de stad en wint CLIQ award

Cultuur en bedrijfsleven beter met elkaar verbinden en samen goed doen voor de stad. Met die missie ging in februari van dit jaar CLIQ, Connecting Culture & Business van start. Donderdagavond 16 juni werd tijdens een feestelijke avond in MAAS Podium de allereerste CLIQ Award uitgereikt aan het beste nieuwe idee voor de stad. Destination Rotterdam – een idee om diverse toonaangevende plekken in de stad on- en offline met elkaar te verbinden – mocht de juryprijs in ontvangst nemen. De prijs bestaat uit een CLIQ-kit met daarin niet alleen een startpakket t.w.v. € 2.500, maar ook bijdragen van de leden van het netwerk. De jury, bestaande uit Ton Wesselink, Silvie Dees en Michael van Lier, beoordeelde de cases op onder meer impact op de stad, verbinding en haalbaarheid.

Naast de juryprijs werd er ook een publieksprijs uitgereikt. De keuze viel overtuigend op het doorontwikkelen van CLIQ zelf naar een onafhankelijk netwerk. Mede hierdoor hoopt het netwerk, dat dankzij de steun van CityLab010 en Rabobank Rotterdam tot stand is gekomen, haar activiteiten voort te kunnen zetten.