Dans mee met Dance for Health op 11 april!

Wereldwijd hebben circa 10 miljoen mensen de ziekte van Parkinson. Voor hen is niets vanzelfsprekend en gaan dagelijkse dingen als lopen, eten, tandenpoetsen of schrijven niet altijd gemakkelijk. Dansen helpt mensen met Parkinson om zich weer even vrij en sterk te voelen. Samen met stichting Dance for Health laten we met de campagne ‘Mag ik deze dans van u?’ zien dat dansen weer plezier geeft in simpelweg bewegen.

Op Wereld Parkinson Dag op 11 april willen we graag zoveel mogelijk mensen laten dansen. Live op het toneel of op het videoscherm in een virtuele dansvoorstelling. Op die speciale dag zijn we allemaal dansers in het beroemde Zwanenmeer. Hiervoor hebben je jouw hulp nodig! Dans je ook mee?

Stuur een filmpje in van jouw eigen versie van het Zwanenmeer voor de virtuele dansvoorstelling, die op 11 april in première gaat. Je kunt natuurlijk ook meedoen aan de bijzondere live performance – oefening baart kunst! Kijk hoe je mee kunt doen op www.magikdezedansvanu.com.

Mag ik deze dans van u?