BRAND viert de stad!

Rotterdam viert de stad! herdenkt 75 jaar wederopbouw en vertelt de verhalen van de mensen die de stad hebben gemaakt, maken en zullen maken. Sinds 1950 worden er al wederopbouwmanifestaties gehouden. In lijn met deze traditie is er tijdens Rotterdam viert de stad! van alles te beleven in de stad waarbij de mensen en haar bijzondere stadscultuur centraal staat. Verschillende evenementen, bezienswaardigheden en projecten vormen samen de culturele manifestatie van 2016. Een gevarieerd aanbod van activiteiten waarmee verhalen van bekende en onbekende Rotterdammers worden verteld. Dompel je onder in de stad en ontdek het nieuwe Rotterdam!

Als promotors van stadse cultuur viert BRAND dit met de stad mee en helpt deze verhalen te vertellen. Enthousiast zetten wij ons in om Rotterdam een stukje beter, mooier, leuker of slimmer te maken. Als onderdeel van Rotterdam viert de stad! maken we begin volgend jaar in samenwerking met Rotterdam Festivals drie nieuwe routes door de stad, die we opnemen in de app Rotterdam Routes.