Rotterdamse Dakendagen wint internationale prijs

De Rotterdamse Dakendagen heeft een mooie prijs in de wacht gesleept, de Gold Pinnacle Award voor Best Small Event, uitgeroepen door de International Festivals & Events Association (IFEA). Het festival vond voor het eerst plaats in juni 2015. Je kon het dak op in verschillende delen van de stad, genieten van waanzinnige uitzichten en verrast worden door onbekende plekken. BRAND was verantwoordelijk voor de campagne.

Daarnaast werd er deze week in Tucson, Arizona ook bekend gemaakt dat Rotterdam behoort tot de World Festival & Event City top 8-lijst. Als enige Europese stad staan wij op de lijst, naast steden zoals Sydney, Philadelphia en Dubai.

Kortom BRAND The Urban Agency is dubbel trots met deze twee mooie awards die binnen zijn gehaald door Rotterdamse organisaties.