BRAND voegt PR-kracht toe aan SMW Rotterdam

Van 14 t/m 18 september is Rotterdam weer de social media hoofdstad van de Benelux. Dan vindt voor de tweede keer het internationaal befaamde concept Social Media Week plaats, dit keer in LantarenVenster. Bezoekers kunnen zich laven aan ruim 75 sessies over online innovatie en social media, gepresenteerd door bijna evenveel online professionals uit binnen- en buitenland. Social Media Week vindt tegelijkertijd plaats in Miami, São Paulo en Londen.

Vorig jaar stond Rinske op het podium met een presentatie. Dit jaar geven wij weer acte de presence en breiden we de samenwerking uit. Met trots kunnen we melden dat we deze editie ook PR-partner zijn van dit bijzondere event. Wij zullen ons inzetten voor het zichtbaarder en bekender maken van het merk Social Media Week Rotterdam en de programmering en sprekers van de komende editie via on én offline media.

Social Media Week Rotterdam is een initiatief van Maarten Reijgersberg van RauwCC.

http://socialmediaweek.org/rotterdam/https://www.facebook.com/SMWRotterdam

Media aandacht:
MarketingTribune
Fonk Magazine
Emerce