HiRes

Wat klanten werkelijk willen

19-01-2015

Inspiratiebijeenkomst over waardecreatie en de toekomst voor de moderne organisatie. 

Ben je bestuurder of beslisser en op zoek naar manieren om jouw aanbod beter aan te laten sluiten op jouw klant, bezoeker of bewoner? Dan is deze inspiratiesessie echt iets voor jou.

Tijdens deze ontbijtbijeenkomst laten wij zien hoe je jouw klanten op een nieuwe, leuke en vooral efficiënte manier kan betrekken bij de ontwikkeling van producten of diensten. Zo weet jij tenminste zeker dat jij doet of maakt wat zij willen. Op een bijzondere plek, Stadslandbouwbedrijf Uit Je Eigen Stad, delen wij onze eigen ervaringen aan de hand van een actueel project.

Bekende vormen van kwalitatief onderzoek en monitoring zijn zeker een stap in de goede richting, maar ook wij merken dat je eigenlijk nog veel dichter op je klant moet zitten. Kennis van je publiek en een flexibele aanpak worden voor de moderne organisatie steeds belangrijker. Zelf zijn wij aan de slag gegaan met een nieuwe app die je in direct contact brengt met je doelgroep en belevenissen en ervaringen vastlegt op het moment dat ze plaatsvinden. BRAND werkt hierin samen met R2 Research en Contextmapp. Graag vertellen wij jou deze ochtend meer over onze waardevolle inzichten.

Kansen verkennen
Durf jij zelf externe partijen een grote invloed te geven op beslissingen en ontwikkelingen om daarmee een concurrentievoordeel te behalen? In een interactief onderdeel verkennen wij de kansen voor jouw organisatie of onderneming. Het beste idee wordt zelfs beloond met een ‘waardecreatie kick-start’

Datum: Donderdag 12 maart
Tijd: 08.30 – 11.00 uur
Plaats: Stadslandbouwbedrijf Uit je eigen stad (routebeschrijving)

Let op: voor deze inspiratiesessie zijn een beperkt aantal plekken beschikbaar. Meld je daarom snel aan via: marit@brandcommunicatie.nl 

Terug naar de top