Noortje van Deursen

Noortje’s inspiratie
Altijd geïntrigeerd door het gedrag van mensen. De grappige, vreemde en bijzondere manieren waarop we de dingen doen die we doen. Of het nou gaat om persoonlijke gewoonten, culturele gebruiken of om artistieke expressie. Ik ben nieuwsgierig naar onze motieven en onderzoek graag of er betere en soepelere manieren zijn om onze doelen te bereiken. En hoewel ik constant op zoek ben naar verbetering, omarm ik ook de ruwe randjes van het leven; een hobbelige weg redt ons van verveling.

Noortje in soundbites
Empathisch
Doortastend
Bewust
Creatief
Verslaafd aan stedelijke koffiemomentjes

Noortje’s rechargers
Wist je dat tien minuten naar een boom staren al helpt om je mentaal op te laden? Zelfs een foto volstaat. Mijn rechargers: de natuur, genieten van een geweldige cappuccino op één van de beste koffieplaatsen in de stad. Een heerlijk diner met fantastisch eten in goed gezelschap, tijdens een interessante conversatie.

Noortje & The City
Ik houd van de energie van de stad. Elke stad heeft zijn eigen persoonlijkheid en ik vind het heerlijk om die rustig uit te pluizen. Slenteren door de straten, terwijl ik mij volzuig met de geluiden, geuren, kleuren en beweging van het stadsleven. En dan te midden van dat alles een oase van rust en kalmte ontdekken, zoals een stadspark of knusse lunchroom om even te ontspannen. Mijn favoriete steden zijn Amsterdam, Rotterdam, Bangkok en Tokio.