Linda Holleman

linda@brandurbanagency.com 0610931821 | 010 - 4333 500 Linked In

Al meer dan 20 jaar houd ik mij bezig met het opzetten van brand partnerships in entertainment en op cultureel & maatschappelijk gebied. Zo ben ik onder meer werkzaam geweest voor Stageholding, Internationaal Film Festival Rotterdam, Sanoma Events, ID&T en MOJO concerts. Daar was ik verantwoordelijk voor onder meer de brand partnerships van festivals als Lowlands, Sensation, Pinkpop en North Sea Jazz Festival.

Bij BRAND houd ik mij voornamelijk bezig met Brand Urbanism; het opzetten van partnerships tussen merken en gemeenten met als doel waardevolle projecten voor de stad te realiseren. Verder ontwikkel ik voor de klanten van BRAND nieuwe business en verdienmodellen.

Linda in soundbites
Doorzetter
Verbinder
Creatief
Sociaal
Ondernemend

Linda’s recharger
Fietsen door de stad, nieuwe dingen ontdekken en  inspirerende mensen ontmoeten.

Linda’s Amsterdam
Hoewel de grachten van Amsterdam natuurlijk prachtig zijn houd ik veel van de wijken rondom het centrum. Met het pontje naar Noord, cruisen over de Nieuwerdammerdijk, een koffietje bij de Ceuvel en Plekk of gewoon heerlijk fietsen door de prachtige straten. Amsterdam Oost en dan met name de Indische buurt is ook favoriet; de heerlijke diversiteit van nieuwe hotspots en multiculturele ondernemers. Maar ik heb lang niet alles gezien, er valt nog zoveel te ontdekken.

Terug naar de top