boek

Workshop: Het Strategisch Communicatie Frame

20-01-2015

Workshop door auteur Betteke van Ruler
Dinsdag 10 februari, 18.00 – 21.00 uur

Gooi het dikke communicatieplan maar in de sloot, want dat is écht uit de tijd. Maar let ook op dat je je niet laat ondersneeuwen door dagelijkse werkzaamheden of je dagen volstopt met dingen die er niet toe doen. In de workshop Het Strategisch Communicatie Frame leert je dat een strategie onontbeerlijk is, maar dat het net zo goed, of misschien nog wel veel beter kan op 1 A4! Deze methode dwingt je na te denken over jouw visie op communicatie, over je doelen en over hoe je die doelen wilt realiseren. Je maakt continue inzichtelijk waar je naartoe werkt.

BRAND communicatie & Noesja Hoffschlag Communicatieadvies halen communicatiegoeroe en auteur van het boek Betteke van Ruler als eerste naar Rotterdam voor een exclusieve workshop.

Wat leer je in de workshop?
In deze workshop ervaar je hoe het Strategisch Communicatie Frame je helpt de beste keuzes te maken voor jouw organisatie, klant of project.
Betteke start met een masterclass van ongeveer een uur. Daarna kun je aan de slag met een eigen plan van aanpak

Voor wie?
— Managers Communicatie / Marketing
– Projectmanagers
– Zelfstandig communicatieadviseurs
– Iedereen die het aandurft om echt het verschil te gaan maken en een serieuze sparring partner te worden van een directie of klant.

Datum, tijd en locatie
Dinsdag 10 februari, 18.00 – 21.00 uur
BRAND Communicatie
Schiedamse Vest 91B
3012 BG Rotterdam.

Prijs
€175,- ex. BTW
Dit is inclusief drankjes en een maaltijd

Boek
Het is aan te bevelen van te voren het boek Het Strategisch Communicatie Frame te lezen, maar voor deelname aan deze workshop is het niet noodzakelijk.

Aanmelden
Aanmelden kan door een mailtje te sturen aan Marit@brandcommunicatie.nl. Er is ruimte voor maximaal 20 personen. Vol = vol.

Let op: pas na ontvangst van het bedrag sta je ingeschreven. Bij annulering t/m 4 februari krijg je een 100% refund, daarna niet meer. Je mag altijd een collega sturen.

Terug naar de top