Schermafbeelding 2014-09-02 om 17.51.47

OPEN Rotterdam Live

campagne eventorganisatie

De uitdaging
Rotterdam barst van de mooie projecten, ideeën en mensen. Deze verhalen verdienen het verteld te worden. OPEN Rotterdam is niet alleen een omroep, het is een beweging voor én door Rotterdammers. Via televisie, radio en social media geven ze een podium aan alle verhalen die de stad rijk is.

Onze aanpak
BRAND ontwikkelde samen met OPEN Rotterdam een extra event-poot in het portfolio van OPEN; OPEN Rotterdam Live. Voor wie wil weten wat er speelt in de stad of voor wie zijn stadsgenoten wil vertellen wat ze niet mogen missen, is er een podium. OPEN Rotterdam Live zet eens per maand de spotlights vol op de Rotterdammer en Rotterdamse initiatieven. Met korte items over de meest uiteenlopende onderwerpen geeft deze show een dwarsdoorsnede van de stad. Wat deze show uniek maakt, is de directe koppeling met de kanalen van OPEN Rotterdam.

Wat het opleverde
BRAND tekende ook voor een ‘lean-and-mean’, maar uiterst pakkende lanceringscampagne van OPEN Rotterdam. Door typisch Rotterdamse bedrijven te overvallen met een enthousiast team lieten we Rotterdammers niet alleen kennis maken met de kanalen van OPEN Rotterdam, we maakten ze meteen ‘OPEN-proof’. In korte tijd brak OPEN door in Rotterdam.

Terug naar de top