Onze monsterambitie voor de komende 10 jaar

In 2028 willen wij het leven van 28 miljoen stedelingen mooier of
beter hebben gemaakt.

 

Waarom deze ambitie?

Allereerst, omdat we een enorme passie voor steden hebben en zien dat juist in steden steeds meer uitdagingen ontstaan. Ten tweede, omdat wij de meeste energie krijgen van projecten die het verschil maken en bijdragen aan een betere stad, een mooiere wereld en gelukkigere mensen.


Hoe gaan we deze ambitie waarmaken?

Door te werken aan projecten die onze steden leuk, bereikbaar, gezond en leefbaar maken én houden. Als communicatiebureau met hart voor de stad zetten wij ons hier, samen met onze partners en klanten, elke dag voor in. Een beter fietsklimaat in Rotterdam, met Fietsfan010 of een toekomstbestendig Gouda vol trotse inwoners met Gouda 750. Ook initiëren we, alleen of met anderen, eigen projecten, zoals met BLOC een Bright Park.


Wil jij ons helpen?

Om deze monsterambitie waar te maken, kunnen we jouw hulp heel goed gebruiken! Weet je een initiatief of project, in binnen- of buitenland, dat bijdraagt aan het leven van de stedeling en wel wat extra (communicatie)kracht kan gebruiken?

 

Laat het ons weten!

Zo help je ons een stap dichter bij de mijlpaal van 28 miljoen
blije stedelingen in 2028.

 

Groeten,
Rinske & Gwenda

Rinske | rinske@brandurbanagency.com | 06 21 27 46 61

Gwenda | gwenda@brandurbanagency.com | 06 42 15 43 90